SPONSOREN

TROUW ALS EEN KABRIET!

Sponsoren zijn dé onmisbare schakel in de Carnavalsvereniging.

Kabrieten is daar geen uitzondering in. Onze sponsoren zijn de mensen/ bedrijven die de vereniging draaiende houden. Aan onze sponsoren zijn wij, de Kabrieten, zo trouw als een hond. Vandaar dit mooie plaatje bovenaan de pagina. Door jullie steun is het mogelijk om elk jaar weer voor een fantastisch carnaval te zorgen.

Onze website is de plek waar we jullie in het zonnetje zetten. Dit is namelijk dé plek om te laten zien dat u onze vereniging een warm hart toedraagt. Wij geven u dan op onze beurt een welverdiend plekje in de “Ere Galerij”, een vermelding op de website, lidmaatschap van de vereniging, en meer. Veel kan, zo niet alles, voor onze sponsoren!

Nog geen sponsor, maar wel interesse, contact ons via het contactformulier door hier te klikken.

Nogmaals onze dank voor jullie onmisbare steun aan de vereniging!

ONZE SPONSOREN


Website, domein, hosting of mailadres nodig?
Webhosting en design biedt internetruimte en domeinen voor het opslaan en creëren van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud. Hierdoor is deze inhoud toegankelijk via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en er zorg voor te dragen dat een website altijd beschikbaar is, wordt deze opgeslagen bij een hostingbedrijf. Bijvoorbeeld WebDesignersWorld. Waar U zich ook bevind in de wereld WDW zorgt voor een goede website, domeinnaam en alle updates en backups!